Wij en Water met Gabriëlle Sutherland

Datum:
18 mei 2017
Tijd:
15:00 tot 16:30 uur
Locatie:
Bibliotheek Aan Zet
Groenmarkt 153
Dordrecht


Onze planeet is een blauw juweel in het universum. Het prachtige blauw van vloeibaar water. De schoonheid van water toont zich ook in wondermooie ijskristallen. De kracht van water benutten we voor onze energievoorziening. Wij vinden water heel gewoon maar dit kosmische goedje heeft curieuze eigenschappen en dankzij water kan leven floreren. Het aardse nat wordt echter ook ernstig aangetast en bedreigd.

Waar komt water oorspronkelijk vandaan? Bestaat water ook nog in een vierde verschijningsvorm? Gaat water de fossiele brandstoffen vervangen? Is het normaal dat ijs drijft? Welk water en hoeveel water heb jij nodig? Kan drinkwater als medicijn ingezet worden? Is het waar dat water informatie opslaat en wat zou dat betekenen? Hoe kan je water (weer) levenskrachtiger maken?

Hierover heeft Gabriëlle Sutherland het uitgebreid boek Wij en Water geschreven. Zij vertelt ons over onze ‘levenselixer’ en ‘het bloed van de aarde’. Onbekend maar belangwekkend wetenschappelijk onderzoek komt ook aan de orde. Een brede oriëntatie en nieuwe kijk op miraculeus water. Een leuke middag met veel mogelijkheden voor interactie.

Aanmelden.

Het is prettig wanneer je je vooraf aanmeld. Mochten er wijzigingen zijn, dan word je erover geinformeerd.

Meer over het boek van Sutherland is hier te lezen.

AanmeldformulierNaar het overzicht
Deel deze pagina: