Beursvloer maatschappelijke initiatieven Dordrecht.

Datum:
12 november 2018
Tijd:
19:00 tot 21:00 uur
Locatie:
Ames Audi
Mijlweg 33
Dordrecht


Zo’n honderd Dordtse bedrijven, stichtingen, sociaal ondernemers, verenigingen en burgerinitiatieven gingen november vorig jaar met elkaar de beursvloer op. Deze eerste editie leverde maar liefst 133 matches op. Een inspirerende, geslaagde avond waar vraag en aanbod samen kwamen met als doel bij te dragen aan een betere samenleving.

Tijdens de Beursvloer gaan bedrijven in gesprek met stichtingen, verenigingen en burgerinitiatieven om te ontdekken op welk vlak ze – in ruil voor een tegenprestatie – in de specifieke hulpvraag kunnen voorzien. Dit aanbod kan bestaan uit menskracht, materialen, kennis en/of faciliteiten. Is er een match? Dan wordt deze ‘officieel’ vastgelegd.

Hoe werkt dat in de praktijk?

Een muziekvereniging heeft lekkage in de repetitieruimte. Een bouwbedrijf komt dit repareren in ruil voor een optreden.
Een bedrijf heeft meubilair over, terwijl een sportclub hard toe is aan stoelen voor in de kantine. De medewerkers van het bedrijf krijgen in ruil een sportieve clinic bij de sportvereniging.
Een bedrijf levert 10 gebruikte laptops aan een stichting en krijgtin ruil een teamexperience ‘gezelschap voor hen die dementerende met aansluitend een lunch.

Aanmelden
  • Voor bedrijven klik hier
  • Voor organisaties, mensen op zoek naar support klik hier.

Meer informatie is te vinden op de website van de Beursvloer.

Vorig jaarNaar het overzicht
Deel deze pagina: