Deel je mening voor de Transitievisie Aardgas
22 oktober 2020
Dordrecht bereidt zich voor op de overstap naar een aardgasvrije toekomst. In 2050 willen we hier, zoals in de rest van Nederland, geen gebruik meer maken van aardgas. De komende jaren gaan we stapsgewijs overstappen naar duurzame bronnen om te koken, douchen en onze huizen te verwarmen
Energiecoaches aan de slag in Crabbehof.
10 september 2020
Energiecoaches Drechtse Stromen helpen besparen en comfort verhogen. En er zijn weer meer gecertificeerde coaches in Dordrecht.
Corona en de Bieshof
31 augustus 2020
Wielwijk op de schop en veiliger?
28 juli 2020
Bij een eerste blik is iedereen blij met de verplaatsing van het autoverkeer van de M.Harpertsz Trompweg naar de Admiraal de Ruyterweg. Dat is de Fietsersbond ook. Het leidt immers tot een grotere leefbaarheid in de wijk. Alleen de uitvoering van de De Ruyterweg is verkeerd uitgepakt.
All electric of een warmtenet!
23 juni 2020
Dordrecht is gestart met maatregelen voor energiebesparing. Al jaren wordt gewerkt aan de aan de aanleg van het warmtenet. Crabbehof is aangewezen als wijk om als eerste aardgasvrij te maken, vooral ook omdat daar de bestaande gasleiding aan vervanging toe is. De concrete uitvoering van woningisolatie moet nog op gang komen en daar kan de gemeente bij helpen.
Zonnepanelenactie Dordrecht
18 juni 2020
De gemeente Dordrecht organiseert samen met het Regionaal Energieloket een actie om het kopen en installeren van zonnepanelen goedkoper en makkelijk te maken.
Deel deze pagina: