3
okt
Energie beweegt ons allemaal
Kennis maken met de resultaten van de Gemeentelijke Duurzaamheids Index. Dat kan op 3 oktober. Duidelijk kan worden wat de mogelijkheden zijn om het gemeentelijk beleid te verbeteren. Er zijn presentaties van effectieve projecten op gebied van energie, mobiliteit en gezondheid. Diverse sprekers zullen u uitdagen met tips en tops om uw gemeente duurzamer te maken
Datum:
3 oktober 2019
Tijd:
12:00 tot 17:00 uur
Locatie:
Duurzaamheidsfabriek
Leerpark
Dordrecht
16
okt
Verder met duurzaamheid in Dordrecht?
We staan met elkaar voor grote duurzame opgaven en moeten vaart maken. Met het oog op de uitvoering voor Dordrecht voor die opgave is er een duurzaamheidscafé met de Dordtse politieke partijen. Zij kunnen dan hun beloften op het gebied van duurzaamheid toelichten. En ze kunnen aangeven wat we de komende twee jaar van hen mogen verwachten? Praat mee!
Datum:
16 oktober 2019
Tijd:
19:30 tot 22:00 uur
Locatie:
Duurzaamheidscentrum Weizigt
Van Baerleplansoen 30
3314 BH Dordrecht
26
okt
Fietskeuring
Om veel plezier van het fietsen te hebben is het belangrijk dat alles goed is afgesteld. De remmen, de verlichting de bandenspanning. Wanneer een fiets past (net zo als een schoen), dan fietst het makkelijker en veiliger. De vrijwilligers van de Fietsersbond hebben al jaren ervaring met al deze facetten en zullen de fietsen waar mogelijk controleren en veilig afstellen. Hierdoor moet er weer makkelijk in het najaar en de winter gefietst kunnen blijven worden.
Datum:
26 oktober 2019
Tijd:
10:00 tot 16:00 uur
Locatie:

Achterom
Dordrecht
6
nov
Meet Up: Mobiliteit en duurzaamheid.
Een avond over mobilteit en verduurzaming. Wat hebben die met elkaar te maken! Wat kunnen we zelf doen.
Datum:
6 november 2019
Tijd:
19:30 tot 22:00 uur
Locatie:
Bibliotheek
Groenmarkt 153
Dordrecht
Deel deze pagina: