Volg onsNieuws

We maken graag melding van duurzame activiteiten in Dordrecht en omgeving. Heb je nieuws met een duurzame insteek? Geef het dan aan ons door.

4 april 2024

Kritiek op mobiliteitsplan

Schriftelijke reactie op Mobiliteitsplan Dordrecht naar aanleiding van de participatieavond op woensdag 27 maart 2024

1 februari 2024

Platform Duurzaam Dordrecht ondersteunt de inzet van omwonenden tegen Chemours

Platform Duurzaam Dordrecht ondersteunt de inzet van omwonenden tegen Chemours

16 december 2023

Wie wordt de nieuwe secretaris van Drechtse Stromen?

vacature secretaris

16 december 2023

Dordrecht beter verlicht

Door de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht wordt samengewerkt bij het onderhoud van de openbare verlichting. Door hen wordt nu nieuw beleid ontwikkeld.

16 december 2023

Mobiliteitsplan Dordrecht activeert veel bewoners

Meer dan 100 Dordtenaren zijn op de uitnodiging ingegaan om een participatiebijeenkomst bij te wonen in de businessclub van FC Dordrecht op woensdag 13 december. Van de Fietsersbond Dordrecht waren William Nederpelt, Willem van Driel en Edwin Vervaet aanwezig.

5 december 2023

Na de nominatie

In het voorjaar is Drechtse Stromen, tot hun verrassing, als een van de drie voorbeeldorganisaties in de EU zijn genomineerd als voorbeeld van de aanpak van de energietransitie

3 november 2023

Vrijwilligersprijs. Stemmen kan nu.

Hallo Dordtenaar! Tof dat je gaat stemmen op jouw favoriete Dordtse organisatie! Deze Publieksprijs is een onderdeel van de Dordtse Vrijwilligersprijzen 2023. Je kan de hele maand november stemmen op jouw favoriete organisatie!

18 oktober 2023

De Energiekrant valt op de mat.

Op woensdag 18 oktober is de Energiekrant van de persen gerold. De Energiekrant wordt huis-aan-huis verspreid in alle gemeenten in de Drechtsteden. De krant is een initiatief van de organisaties die met elkaar werken aan de energietransitie in de Drechtsteden. Ook Drechtse Stromen maakt deel uit van dit samenwerkingsverband.