Volg onsRondleiding bij Tuinvereniging Kringloop

Zaterdag 6 augustus om 10.00 is er een Rondleiding bij Tuinvereniging Kringloop aan de Wieldrechtse zeedijk 6 (onderaan het fietspad).

6 augustus 2022
10:00 tot 12:00 uur
De Kringloop
Wieldrechtse zeedijk 6, Dordrecht

Zaterdag 6 augustus om 10.00 is er een Rondleiding bij Tuinvereniging Kringloop aan de Wieldrechtse zeedijk 6 (onderaan het fietspad).

Voor de rondleiding opgeven bij tuinverenigingkringloop@gmail.com. Je ontvangt dan een bevestiging.

Bea Koetsier van de tuin vertelt: ,,Het is een toptijd op ons tuinencomplex. Veel groente en allerlei bloemen zijn aanwezig in de tuinen. De leden zijn druk met bloemen plukken en groente oogsten. Ook het onderhoud kost hen veel tijd, want het onkruid groeit gestaag door. U kunt alles met eigen ogen zien en in gesprek gaan met de tuinders. Misschien willen ze u ook wel vertellen wat er dit jaar mislukt is. Nuttig om je toch eens te realiseren dat alles wat je bij de groenteman of in de supermarkt koopt niet zo vanzelf sprekend is. Soms zijn wij hier in ons mooie land een beetje verwend. Er is zo veel aanbod en het ziet er nog bizar perfect ook. Op de volkstuin weten we hoe afhankelijk we zijn van allerlei factoren zoals het weer en bijvoorbeeld de hoeveelheid slakken. Maar het blijft wel heel leuk je eigen producten te eten. En dan alle dieren om je heen. De koninginnepage, misschien wel de allermooiste vlinder, vliegt op dit moment weer. Kom langs!''