Volg ons03-04-2021

Alweer twee en een half jaar geleden en nog steeds actueel: wordt lid van Drechtse Energie

Lidmaatschap voor iedereen! Iedereen in de Drechtstedenregio kan meedoen met coöperatie Drechtse Energie. Samen kunnen we dicht bij huis de energieopwekking verduurzamen door te investeren in onze eigen wind- en zonne-energie. Ook bedrijven, belangengroeperingen en verenigingen kunnen zich aansluiten.

Lidmaatschap voor iedereen!

Iedereen in de Drechtstedenregio kan meedoen met coöperatie Drechtse Energie. Samen kunnen we dicht bij huis de energieopwekking verduurzamen door te investeren in onze eigen wind- en zonne-energie. Ook bedrijven, belangengroeperingen en verenigingen kunnen zich aansluiten.

Wij zijn de enige partij in de Drechtsteden die voor inwoners en bedrijven onderhandelt met de gemeenten en andere belanghebbenden om eigen windturbines te bouwen. Daarnaast investeren onze leden in zonneparken.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap kost éénmalig € 10,- en maakt het mogelijk mee te beslissen over de toekomst van wind- en zonne-energie in de Drechtsteden. Ook als je nog geen 18 jaar bent, kun je ons steunen. Dat kan door éénmalig €5,- euro over te maken. Als minderjarige kun je echter nog niet meebeslissen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wanneer het formulier is ingevuld en verstuurd, ontvangt u op korte termijn van ons een persoonlijke mailtje. Hierin staat het rekeningnummer waar u de bijdrage naar kunt overmaken. Wanneer de betaling is ontvangen, ontvangt u uw unieke lidnummer en bent u trots lid van Drechtse Energie. Wij zullen u dan op de hoogte houden van bijeenkomsten en mogelijkheden om te investeren als het zover is!