Volg ons19-09-2018

Bomen langs N-wegen moeten bijven voortgangsbericht 2

Voortgangsbericht 2, langs N-wegen moeten blijven, 46.077 ondertekeningen.
De minister van Infrastructuur en Waterstaat wil de onveiligheid van N-wegen aanpakken door obstakels te verwijderen: vooral bomen. Dit gaat ons landschap drastisch verschralen. Bomen brengen juist rust, beschutting en sfeer voor weggebruikers, bieden een thuis voor veel vogels en andere dieren.

Beste ondertekenaars petitie 'Bomen langs N-wegen moeten blijven', als je nog geen ondertekenaar graag alsnog.............

Een aantal van jullie vroegen mij of en waar jullie kunnen tekenen om de kap door ProRail onder de aandacht te brengen en hopelijk tegen te gaan. De nieuwe petitie 'Ook bomen langs het spoor moeten blijven' is vorige week gestart en hieronder kunnen jullie tekenen!

www.bomenlangshetspoor.petities.nl

Sommigen van jullie gaven ook aan alleen maar te klagen en je machteloos te voelen. Vaak is het kappen al gaande of bezig en kan je niets meer doen...

Besef dat je altijd iets kunt doen, hoe klein ook. Kijk goed om je heen, in jouw gemeente. Kijk of andere mensen al actief zijn en sluit je aan. Ook binnen het Platform Duurzaam Dordrecht zijn mensen bezorgd over de boomkap langs de wegen en spoorwegen. En vragen er aandacht voor en willen er wat tegen doen. Bij voorbeeld proberen de gemeente ervan te weerhouden onnodig bomen te kappen. Wil je ook actief worden, neem dan even contact op met de secretaris. Het kan via de site.

Je kan ProRail bellen als je ook bij hen je zorg wil uiten, om informatie vragen. Alles kan!

Doe vooral wat je hart je ingeeft!