Volg ons02-06-2017

De Groene Parade

De Groene Parade wil duurzaamheid op een aansprekende en leuke manier onder de aandacht brengen van inwoners van Dordrecht. Veel organisaties doen al lang iets aan duurzaamheid. Maar vinden dat eigenijk heel gewoon. De Groene Parade wil al deze initiatieven en acties begin volgend jaar bij elkaar brengen en laten zien. Het moet dan ook vooral komen van organisaties en mensen uit de stad zelf. DOCK (Dordtse Creatieve Ondernemers) en het Platform Duurzaam Dordrecht nemen het initiatief en organiseren en coördineren.

De Flyer laat zien wat de bedoeling verder is. Het resultaat moet niet alleen zijn dat we de vele Dordtse Duurzaamheidsinitiatieven laten zien. Het moet ook een duurzaamheids-checklist opleveren voor Dordtse evementen. Onze stad moet blijven bruisen, voor eigen inwoners en voor alle bezoekers. Maar dat moet zo veel mogelijk gaan op een duurzame manier. Het is dus een uitdaging voor allen die mee gaan doen aan de Groene Parade om te laten zien dat nuttig en aangenaam heel goed samengaan.

Wil je meer weten kijk dan even op www.degroeneparade.nl. Via deze site kan iedereen en elke organisatie zicht ook aanmelden om mee te doen. Wordt vervolgd!