Volg ons18-03-2021

Drechtse Stromen lanceert nieuwe website vol tips

Drechtse Stromen heeft haar nieuwe website gelanceerd. Hier vinden bewoners in de Drechtsteden handige tips om in en om hun woning energie te besparen.

Comfort verhogen en energie besparen

Dat kan iedereen zelf doen of met hulp van een van de energiecoaches van stichting Drechtse Stromen; voor bewoners, door bewoners. Isoleren of andere maatregelen nemen kunnen bewoners alleen doen of samen met de buren; ook daarbij kunnen energiecoaches hen ondersteunen.
Veel praktische en technische tips zijn afkomstig van de energiecoaches, en van landelijke partijen die net als Drechtse Stromen bewoners willen stimuleren om minder energie te gebruiken. Hun motto blijft: wat je niet verbruikt, hoef je niet op te wekken. En goede isolatie vergroot het comfort in huis en is gunstig voor de portemonnee.
De website is ontwikkeld en van content voorzien door William Nederpelt van AXLE Focused en Conny Taheij van Lengkeek & Taheij Tekst-advies.nu, ontworpen door Willem Plaisier van DesignEffects en is gebouwd door HansHuisman van Avant Webdesign.
De lancering gebeurde tijdens een bijeenkomst over het warmtenet met vertegenwoordigers van HVC Groep, gemeenten, Drechtse Stromen, Drechtse Energie en bewoners van de Drechtsteden.
Neem snel een kijkje