Volg ons13-01-2017

Duurzaamheidscafé 1 februari Drechtsteden Tomorrow: nu samen verder

Het eerste Duurzaamheidscafé van 2017 op 1 februari staat in het teken van ontmoeten en samen werken aan een duurzame regio.
Veel bewoners, organisaties, ondernemers en overheden werken aan een duurzamer Drechtsteden. De internationale film Tomorrow inspireerde tot het maken van een regionale versie: Tomorrow Drechtsteden, die de afgelopen maanden is vertoond in Dordrecht en Alblasserdam.

70 lokale/ regionale duurzame initiatieven
Een inventarisatie voor deze film leverde zeker 70 lokale/regionale initiatieven op, die voor dit café zijn uitgenodigd. Samen kunnen we nog meer bereiken voor de ‘Drechtsteden van morgen’. 

Film, pichten, vraag en aanbod uitwisselen en ontmoeten
Daarom is er op 1 februari volop ruimte om kennis te maken en te ontdekken waar we elkaar kunnen versterken. Ook Drechtstedelingen die willen aansluiten, zijn van harte welkom. De regionale film is te zien, enkele initiatieven presenteren zich kort en er is een vraag- en aanbodwand. Je kunt ook je eigen informatie kwijt op info-tafels.

Locatie en tijd
Het café vindt zoals gebruikelijk plaats in duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen in Dordrecht en begint om 20.00 uur. Inloop om 19.30 uur, einde rond 22.00 uur. De entree is gratis.

Meld je nu aan! en verspreid de uitnodiging ook via Facebook.