Volg ons13-12-2017

Eerste Dordtse Voedselcafé

Stadslandbouw neemt zowel in Nederland als daarbuiten steeds grotere vormen aan. De korte keten is steeds vaker een onderwerp van gesprek. Graag willen we ook de in Dordrecht de mensen bijeenbrengen die bezig zijn of (nieuwe) plannen hebben. Om elkaar te inspireren, te versterken en om samen na te denken hoe we in deze stad voedsel (van dichtbij) beter op de kaart zetten.

De werkgroep Natuur, Voeding en Gezondheid (NVG) van het Platform Duurzaam Dordrecht wil het netwerk van stadslandbouw in Dordrecht nieuw leven in blazen. Daarom nodigen we je uit voor het eerste Voedselcafé op woensdag 13 december om hierover van gedachten te wisselen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn:
• wat was het oorspronkelijke idee van de site www.stadslandbouwdordrecht.nl en het NVG netwerk en spreekt dat nu en in de toekomst ook nog aan?
• wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we elkaar helpen met goede ideeën, in onderling contact en gezamenlijk via o.a. de website www.stadslandbouwdordrecht.nl?
• wat kunnen we aan de politiek vragen in de verkiezingstijd voorjaar 2018 om de huidige/toekomstige projecten verder te brengen; bijvoorbeeld gemeentelijk beleid op duurzaam voedsel?
• plannen maken voor komende Voedselcafés

We zien je graag op 13 december van 20.00 tot 22.00 uur in Duurzaamheidscentrum Weizigt aan het Van Baerleplantsoen. Inloop vanaf 19.30 uur.

Wil je je van tevoren aanmelden ivm de catering?
AANMELDEN