Volg ons07-09-2023

Fietsgemeente 2024

Doe jij mee aan het grootste fietsonderzoek van Nederland? Met je deelname aan Fietsgemeente 2024 verzamelen we zo veel mogelijk input over het fietsklimaat in jouw gemeente. Zo brengen we in kaart waar in Nederland fietsers het beste af zijn.

De enquête van Fietsgemeente 2024

De Fietsgemeenteverkiezing valt en staat met de online enquête. De landelijke enquête is hét moment voor fietsers in het hele land om een mening te geven over fietsen in de gemeente waar ze wonen, waar ze werken of waar ze op vakantie gaan. Vind je het fietsen in jouw gemeente stressvol of juist ontspannend? Worden de fietspaden goed onderhouden en is er voor kinderen een veilige fietsroute naar school?

Het staat je dus vrij om over elke gewenste gemeente een enquête in te vullen. Misschien woon je in de ene gemeente en fiets je vaker in een andere gemeente.


Vul de enquête in!
  • De enquête loopt tot en met 17 november dit jaar
  • Je kunt ze invullen voor de gemeente waar je woont, waar je werkt of waar je graag fietst.

Maak kans op mooie prijzen!

Met je deelname maak je ook kans op mooie prijzen. Zoals een nieuwe fiets van Fietsvoordeelshop.nl ter waarde van 2.000 euro of 1 van de 20 regenjassen van Maium.

Als dank voor het invullen van de Fietsgemeente enquête bieden Donrox, Ortlieb, Maium en Upway je graag een korting aan.

Wil je kans maken op de prijzen? Vul dan de enquête in!

Klik hier voor de enquête