Volg ons10-05-2017

Informatiebijeenkomst Zon op Dordrecht 15 mei en 23 mei

Heeft u de wens om zelf zonne-energie op te wekken, maar heeft u geen (geschikt) dak of vindt u zonnepanelen niet mooi op uw eigen dak? Dan is er mogelijk een interessante oplossing voor u: samen met stadsgenoten investeren in zonnepanelen die op andermans dak worden geplaatst. De gemeente Dordrecht verleent haar medewerking aan het project 'Zon op Dordrecht' van stichting Drechtse Stromen. U kunt al meedoen vanaf één paneel en de investering per paneel is circa €350,=.

De gemeente stimuleert en steunt initiatieven op het gebied van duurzame energie. Daarom stelt de gemeente een aantal daken beschikbaar, waarop de zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Hiervoor heeft de gemeente een overeenkomst getekend met initiatiefnemer Drechtse Stromen.

Informatiebijeenkomst
Maandag 15 mei geven vrijwilligers van Drechtse Stromen informatie in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22 in Dordrecht. U bent vanaf 19.45 van harte welkom. Het programma begint om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22:00 uur.

Een tweede informatiebijeenkomst is op 23 mei in de Duurzaamheidsfabriek. Zelfde tijden.

Meer informatie?
Heeft u interesse? Ga dan naar www.drechtsestromen.net/zon voor meer informatie. U kunt zich daar ook aanmelden voor de informatiebijeenkomst. Heeft u op voorhand al vragen, dan kunt u contact opnemen met Arnoud Offerhaus via arnoud@drechtsestromen.net of via telefoonnummer 06 - 20 50 40 15.