Volg ons09-02-2021

Sluit je aan bij Klimaatalarm 14 maart in Dordt

Dordrecht doet net als meer dan 40 andere steden mee met het Klimaatalarm op zondag 14 maart. Kom naar het Weizigtpark of doe online mee om 14.00 uur. Op afstand en toch samen laten we allemaal tegelijkertijd een alarm horen.

Het Klimaatalarm is een landelijke Klimaatmanifestatie, vlak voor de Tweede Kamerverkiezingen 17 maart. Daarvoor komen we 14 maart om 14.00 uur in het Weizigtpark op veilige afstand van elkaar samen en slaan het Klimaatalarm. Samen laten we onze stem horen voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid, met gezond eten, duurzaam vervoer, groene banen en een goede woningen voor iedereen. In Nederland en daarbuiten. Wij eisen dat de overheid het roer omgooit en bedrijven dwingt om te verduurzamen. Alleen zo houden we onze aarde leefbaar.

We roepen alle Dordtenaren op om mee te doen. De klimaatcrisis wacht niet. App of bel je vrienden, meld je aan als vrijwilliger of geef je organisatie op als partner. Samen maken we de Klimaatmars ook in Dordrecht groot! Meld je aan via klimaatalarm.nl. Je kunt ook online vanuit huis meedoen. Ook daarvoor kun je je aanmelden.

Wil je meehelpen bij de organisatie? Een vrijwilliger vertelt je er graag meer over via de mail of 0651731093.