Volg ons



21-07-2017

Prinsjesdag ontbijt in Dordecht; Hoe groen is groen genoeg?

Het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt in Dordrecht komt er aan. Het ontbijt vindt dit jaar plaats op 19 september a.s. van 7.00 uur tot 9.00 uur in Grand Café Bellissimo (da Vinci College) aan de Leerparkpromenade 100 in Dordrecht. Het Prinsjesdagontbijt is een landelijk initiatief van stichting GIDSnetwerk en wordt in Dordrecht georganiseerd vanuit het Platform Dordtse Kerken. Het Dordtse Prinsjesdagontbijt staat dit jaar in het teken van rentmeesterschap: zorg voor de schepping. We willen tijdens het ontbijt stilstaan bij de balans tussen benutten en beschermen:

Hoe groen is groen genoeg? Het thema zal worden ingeleid door Dion van Steensel, oud-wethouder en algemeen directeur van HVC, en Tom Kolsters, betrokken bij de Groene Kerken actie.

U kunt uzelf aanmelden voor het Prinsjesdagontbijt via het Platform Dordtse Kerken (info@dordtsekerken.nl). De kosten voor het ontbijt bedragen € 15,- , over te maken op IBAN NL 07 INGB 0004 2774 97 t.n.v. Platform Dordtse Kerken ovv Prinsjesdagontbijt 2017. We zien uw aanmelding graag tegemoet vóór 11 september 2016.