Volg ons01-11-2021

Reis mee naar Klimaatmars

De Klimaatmars op zaterdag 6 november is de kans om met tienduizenden anderen uit heel Nederland de grote zorgen om het klimaat te laten horen. Ook vanuit de Drechtsteden vertrekt zaterdagochtend een groep naar Amsterdam.

Verzamelen gebeurt om 9.45 uur op centraal station Dordrecht. Reis ook mee en maak gebruik van de groepskorting. Om 13.00 uur start de mars op de Dam. Kijk op www.klimaatmars.nl voor informatie over de route en programma.
Nu de wereldleiders op VN Klimaattop in Glasgow besluiten nemen over het klimaat, blijven Nederlanders niet achter om hun overheid op te roepen tot ambitieus en rechtvaardig klimaatbeleid.
Steun uit de regio
Landelijk doen vele organisaties mee, maar ook in Dordrecht staan veel organisaties achter de Klimaatmars: Platform Duurzaamheid Dordrecht, Drechtse Stromen, Drechtse Energie, Fietsersbond Drechtsteden, Stadslandbouwkas De Oude Beer, Grootouders voor het Klimaat Drechtsteden, Extinction Rebellion Drechtsteden, Milieudefensie Drechtsteden, Zon op Zwijndrecht, De Vliegende Hollander, Natuur- en Vogelwacht Biesbosch, IVN Dordrecht en Stichting Buitenzinnig, Zon op Andermans dak Zwijndrecht.
Vragen over deelname: mail naar klimaatactiedordrecht@gmail.com of bel naar Monique Mol: 06-51731093.