Volg ons30-10-2018

Restaurant Daantje wint Vegan Award 2018 (uit Dordrecht.net)

Het 100% plantaardige restaurant Daantje Food & Drinks heeft afgelopen zondag 28 oktober de Vegan Award 2018 gewonnen tijdens het jaarlijkse Vegfest in de Jaarbeurs te Utrecht.
Door het publiek verkozen als beste cateraar van veganistisch eten sleept het Dordtse restaurant de prijs naar binnen. De prijs werd uitgereikt door de Nederlandse vereniging voor veganisme.
Eigenaresse Daantje Vol is blij verrast. In 2013 starte zei haar eigen catering bedrijf en in 2015 opende zij haar eigen restaurant in de Nieuwstraat.

In haar restaurant kan je komen genieten van snelle, eenvoudige en volledig plantaardige lekkernijen. Daantje kiest heel bewust voor volledig plantaardig omdat omdat steeds meer mensen de keuze maken om te stoppen of in ieder geval te minderen met vlees, vis en ook melk en ei. Ze wilt mensen graag door laten proeven dat een dagje plantaardig heel lekker kan zijn. Ze hoopt mensen te inspireren met haar gerechten. Verder organiseert ze vele lezingen en workshops over plantaardig eten.