Volg ons20-11-2018

Wandel- en fietsroutes van het IVN via een app

De IVN app wandelen en fietsen door de natuur.

Het IVN heeft in samenwerking met zijn afdelingen en de vele vrijwilligers die hierin actief zijn een app met IVN routes gemaakt. De is gratis te downloaden en is er sinds afgelopen oktober. Hier staat ook meer uitleg over de manier waarop de app werkt. DE app is zowel voor iOS als Adroid.

Met de app IVN Routes biedt het IVN een leuke manier om de natuur te beleven. IVN routes biedt je de mogelijkheid om wanneer je maar wilt te wandelen en fietsen door de mooiste natuur in Nederland. Daarbij krijg je op pad ook nog een stukje natuureducatie mee. Met IVN Routes heb je je eigen IVN gids 'op zak'.

Het IVN biedt nog veel meer. Onder andere cursussen, Natuurgidsenopleiding en natuuractiviteiten met een gids.

Natuurroutes voor jong en oud!

Inmiddels staan er meer dan 90 routes in heel Nederland in de app en elke week komen er nieuwe wandelingen bij. Alle IVN Routes zijn offline te gebruiken nadat de route is gedownload. Via het zoekscherm kan je een route zoeken aan de hand van diverse criteria. Zo zijn er routes voor onder andere kinderen en ouderen en kan er gezocht worden op verschillende onderwerpen zoals stadsroutes, paddenstoelen en of strandroutes.