Volg ons05-04-2016

Website Platform Duurzaam Dordrecht gaat live

Groothoofd, waar lucht, water en eiland bij elkaar komen

Het platform Duurzaam Dordrecht groeit. Vanaf 13 april, ruim 2 jaar na de oprichting, beschikt het platform over verschillende manieren om de kennis over duurzaamheid te delen.

De nieuwe website moet dienen als een digitaal clubhuis waar plannen, ervaringen zichtbaar worden. Juist door ook met Twitter en sinds kort een facebookpagina te gaan werken wil het platform duurzaamheid zichtbaarder en vooral leuker laten worden.

Groothoofd, Dordrecht, waar lucht, water en eiland bij elkaar komen.

De afgelopen jaren is duidelijk geworden dat de vele kennis die het platform heeft verzameld moeilijk kon worden gedeeld. En juist dat delen is zorgt ervoor dat het eiland duurzamer wordt. Voor de leden van het platform en de werkgroepen staat vernieuwing nl voorop. En daar past ook het meegroeien met de wijze waarop er wordt gecommuniceerd. Het platform functioneert immers ook als aanjager van nieuwe initiatieven. Zij daagt anderen daarom ook uit om hier een bijdrage aan te leveren.

Die uitdaging wordt al zichtbaar door de uitnodiging van Dock om a.s. vrijdag naar de wijze waarop duurzaamheid in evenmenten kan worden verwerkt.