Volg ons18-01-2018

Workshopreeks Groene initiatieven Zuid Holland 26-1 en 16-2

Ben jij bezig met stadsnatuur, een bijenlint, een buurttuin of een ander groen initiatief in Zuid-Holland en denk je na over crowdfunding? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Je krijgt extra begeleiding bij het opzetten van een campagne via Voor je Buurt en Crowdfunding VoorNatuur maakt je kans op een bijdrage tot €5.000 van de Provincie Zuid-Holland.

Wil je meer weten? Kom naar de workshops crowdfunding bij het provinciehuis in Den Haag. Op vrijdagmiddag 26 januari van 13.00-16.00 krijg je een introductie in crowdfunding en de ‘verdubbelaar’ van de Provincie Zuid-Holland en op 16 februari van 13.00-16.00 uur zal er een workshop worden gegeven over het maken van een goede pitch, het campagneplan en stakeholders. Enthousiast geworden? Meld je dan aan via voornatuur@voorjebuurt.nl.

Verdubbelaar van de provincie Zuid-Holland
De provincie Zuid-Holland draagt tot maximaal €5000 bij aan de crowdfundingcampagne voor je groene initiatief als je de andere helft via crowdfunding ophaalt. Op basis van je campagnepagina en twee vragen wordt beoordeeld of je een bijdrage krijgt, je hoeft dus nauwelijks extra werk te doen. In totaal is er €50.000 beschikbaar tot en met 2018, wacht dus niet te lang. Kijk voor meer informatie op www.voorjebuurt.nl/pages/zuid-holland.

Wil je niet wachten tot januari en nú aan de slag met crowdfunding? Neem dan ook contact op met voornatuur@voorjebuurt.nl of vul direct de campagnepagina in. We checken dan zo snel mogelijk of je aan de voorwaarden voor de verdubbelaar voldoet, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Wat? Workshopreeks crowdfunding voor groene initiatieven door Voor je Buurt
Wanneer? 26 januari en 16 februari van 13.00-16.00. Inloop met lunch vanaf 12.30 uur.
Waar? Provinciehuis, Zuid Hollandplein 1 Den Haag
Voor wie? Initiatiefnemers uit Zuid-Holland die bezig zijn met een groen initiatief binnen 4 maanden willen starten met crowdfunding.
Kosten? Gratis
Aanmelden? Stuur uiterlijk 19 januari een e-mail naar voornatuur@voorjebuurt.nl met als onderwerp “Workshop crowdfunding Zuid-Holland” met je naam, het aantal personen waarmee je komt en een korte omschrijving van je initiatief.

Als je voor 21 januari ook een eerste versie van een campagnepagina aanmaakt via www.voorjebuurt.nl/start-project of www.crowdfundingvoornatuur.nl/start-project, krijg je tijdens de workshop al een voorlopige beoordeling of je kans maakt op een bijdrage.