Volg ons18-06-2020

Zonnepanelenactie Dordrecht

Doe mee met de actie groepsaankoop zonnepanelen!

De zon is een gratis energiebron waarmee u zelf energie kunt opwekken. En door zelf energie op te wekken, kunt u flink besparen op uw energierekening. Energie opwekken met zonnepanelen is daarnaast beter voor het milieu. Daarom organiseert de gemeente Dordrecht samen met het Regionaal Energieloket een actie om het kopen en installeren van zonnepanelen goedkoper en makkelijk te maken.

Waarom meedoen aan deze actie?

Een gemiddeld dak met 10 zonnepanelen levert al snel €500 aan duurzame zonne-energie per jaar op. U kunt daarmee flink besparen op uw energierekening én draagt u uw steentje bij aan het milieu. Zonnepanelen kopen via de actie van het Regionaal Energieloket levert u gemak en kostenvoordeel op. U profiteert van een hoogwaardig product tegen een scherpe prijs. Het installatiebedrijf dat deelneemt aan deze actie is een goedgekeurde specialist uit de regio.

Inschrijven voor een woningopname

Tot en met 31 juli 2020 kunt u zich inschrijven voor deze actie. Klik daarvoor op deze link van het Energieloket en maak een afspraak met een installateur. Na de afspraak ontvangt u een persoonlijke offerte. Deze is gratis en u zit nergens aan vast. U beslist zelf of u gebruik wilt maken van het aanbod en zonnepanelen wilt laten installeren.

Kom naar de online informatiebijeenkomst!

Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen zij u meer over de zonnepanelenactie en over subsidies en leningen die u kunt aanvragen. De informatiebijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 juli van 19.30 tot 21.00 uur. Wegens het coronavirus organiseren we deze avond online. U kunt zich via uw computer, tablet of telefoon aanmelden en zo de presentatie volgen. Tijdens het webinair kunt u vragen stellen aan de gemeente Dordrecht, het Regionaal Energieloket en de installateur.

Wilt u de informatiebijeenkomst bijwonen? Klik dan op ‘Aanmelden webinar‘ en schrijf u in.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen over de zonnepanelenactie? Neem dan contact op met het Regionaal Energieloket via de mail of via 088 525 4110.