Volg onsDonald Pols gastspreker op Dordtse Klimaattop 8 oktober 2022

Dordtse KlimaatTop | Zaterdag 8 oktober 2022 | Biesboschhal | 14-17 uur

Als directeur van Milieudefensie werkt Donald Pols aan klimaatrechtvaardigheid: het noodzakelijke ambitieuze klimaatbeleid slaagt alleen als het eerlijk en sociaal is. Na de door Milieudefensie gewonnen Klimaatzaak tegen Shell is Pols meer dan ooit klimaatoptimist.

Ook licht wethouder Duurzaam Tanja de Jonge toe wat de stad van dit college en deze gemeenteraad mag verwachten op het gebied van duurzaamheid. Daarop reageren Willy Verbakel (Drechtse Energie), Jan Willemsens (landbouwer en voorzitter LTO Dordrecht, Voedsel Dichtbij), Jeroen Put (voorzitter Dordrechtse Ondernemers Vereniging, directeur Cirkellab) en Anneke van Veen (adviseur klimaatadaptatie, Stichting De Stad).

En er ruimte voor vragen en discussie met de zaal. Verder presenteren enkele organisaties zich. En er is muziek van het Dordtse Babel.

Aanmelden
De Klimaattop wordt dit keer georganiseerd door Platform Duurzaam Dordrecht en vindt van 14.00-17.00 uur plaats in de Biesboschhal aan de Maasstraat 11. De toegang is gratis. Inloop vanaf 13.30 uur.

Graag aanmelden via www.platformduurzaamdordrecht.nl/agenda/ ivm de catering. Zo voorkomen we voedselverspilling.

Foto’s zijn vrij te gebruiken met bronvermelding. Donald Pols met de uitspraak van de Klimaatzaak tegen Shell.
Foto Milieudefensie Donald Pols, directeur Milieudefensie.
Foto Milieudefensie