Volg onsNieuws

We maken graag melding van duurzame activiteiten in Dordrecht en omgeving. Heb je nieuws met een duurzame insteek? Geef het dan aan ons door.

11 juli 2023

Rechtstreex en Voedselbank op Big Rivers

Rechtstreex en Voedselbank Dordrecht waren tijdens het Big Rivers Festival te vinden in de Kloostertuin. Bezoekers konden kennismaken met voedsel van dichtbij en vers en gezond voedsel doneren aan de Voedselbank.

28 juni 2023

FNV ZomerBorrel en FNV Film 'Over Leven'

Woensdag 5 juli 2023. In FNV Vakbondsgebouw, Spuiboulevard 422, Dordrecht. 18 - 21 uur. Met broodje, hapje, drankje. Tijdens deze borrel draaien we de film ‘Over Leven’. Organizer FNV-campagne ‘Nederland verdient beter’ Bo en leraar Peter (een van de werkenden in de film) geven toelichting op de film.

2 juni 2023

'Hoe Dordt boert' smaakt naar meer

Hoe boert Dordt? En hoe krijgen we die producten over de Wieldrechtse Zeedijk? De bezoekers van ons Voedselcafé hingen gisteravond aan de lippen van Jan Willemsens. Dat smaakt naar meer.

11 mei 2023

Europese prijs voor Drechtse Stromen?

Het platform Duurzaam stond aan de wieg van Drechtse stromen. Daarom is hier met trots dat zij kunnen aangeven dat Drechtse stromen een van de drie genomineerden is voor de europeese prijs.